HOUSE OF HEALTH

Over ons

Bij House of Health is jouw gezondheid onze grootste passie. Wij zijn er voor jou, om je te helpen fitter, gezonder en sterker te worden: zowel fysiek als mentaal.

We combineren kennis, opleidingen en ervaringen om je te kunnen bieden wat je nodig hebt. De juiste trainingsvormen, voeding, confrontatie en behandeling, afgestemd op jouw lichaam en doelen. Of je nou in groepsverband traint of persoonlijk; jouw individuele progressie is voor ons het belangrijkst.

Een gezonde levensstijl voor iedereen en een methodiek die persoonsafhankelijk en binnen het gewenste tijdspand haalbaar is: dat is onze visie. Rigoureuze veranderingen zijn meestal lastig om op de lange termijn vol te houden, daarom geven wij de voorkeur aan een leefstijl waar jij ook na een paar weken nog goed bij voelt.

‘BHP duurt drie maanden, maar kan je leven veranderen’

OUR BASICS

INSIDE HOUSE
OF HEALTH

Nerds eerste klas, zo mag je ons team wel omschrijven. Opgevoed met een ‘Overload Worldwide’ gedachtengoed kijken Gijs en Shane naar de members van House of Health. Wat werkt voor jou als individu, dáár zijn zij in geïnteresseerd. 

House of Health is dé plek in Woerden waar je de aandacht krijgt die je nodig hebt. Spot on begeleiding in Personal small group setting of zelfs in Personal (1 op 1) setting. In onze gym van 640m² laten we onze members zwoegen om daarna gezond door het leven te kunnen gaan.  

Waar helpen wij jou mee?  

Die vader te zijn die sterker is dan zijn zoon.  

Die moeder te zijn die aan het eind van de dag nog energie heeft. 

Die ondernemer te zijn die elke dag weer start met een volle batterij.  

Bij ons voeg je niet alleen jaren aan je leven toe, maar vooral leven aan je jaren. 

MEET THE TEAM
Team House of Health Woerden Shane Personal trainer

SHANE

Enneagramtype: 7, de enthousiasteling
Ervaring: 13 jaar
Sport: Wakeboarden 

De échte stap naar het ondernemerschap nam Shane in 2018. Na jaren actief te zijn als trainer en gymdocent begon hij voor zichzelf op 43m² aan de Singel in Woerden in de judoschool waar hij opgroeide. Daar heeft Shane jarenlang zijn programma’s en visie mogen ontwikkelen tot hij de keus maakte zijn eigen sportschool te beginnen.  

Na 4 jaren Franchisen voor een organisatie waar hij met vallen en opstaan het ondernemerschap eigen maakte begon hij House of Health per 1 oktober 2022. Shane is jouw doorgedraaide vakidioot die goed ziet wat voor jou werkt. Hij hecht waarde jouw inzet, want alleen als je samen er voor gaat is er resultaat.   

Shane is één van de circa 75 T.O.P. C’ers in Nederland. Een opleiding waarvan slechts 10% daadwerkelijk het diploma behaalt. Leuk weetje waar hij trots op is: Met 5 maanden en drie weken is hij de snelste leerling ooit die T.O.P. C gehaald heeft, daar waar normaal meerdere jaren voor staat.  

Team House of Health Gijs personal trainer

GIJS

Enneagramtype: 4, de individualist
Ervaring: 4 jaar
Sport: Krachttraining 

Met de ambitie om uiteindelijk mede-eigenaar te worden van House of Health is Gijs inmiddels al meer dan twee jaar bij ons team verbonden. Kenmerkend aan Gijs is zijn oude ziel in z’n jonge lichaam, Gijs zijn ziel en lichaam schelen namelijk zo’n 20 jaar. Met een geboortejaar uit 2002 en een muzieksmaak uit 1982 hebben wij die conclusie getrokken.  

Bij Gijs kun je er vanuit gaan dat je doordacht gesloopt wordt… 

Zo, dat klonk aardig afschrikwekkend, maar met een training met Gijs trekt hij jou echt naar je eigen grens toe. Hij helpt je er zelfs een stukje overheen zodat jij je grens op een veilige manier kan verleggen.

Met een studie Fysiotherapie waarvan het einde in zicht is breid hij zijn anatomische kennis uit. En komt hij direct met passende oplossingen als er een aanpassing in een training nodig is.  

OUR COMMUNITY

WAT DOEN
WE SAMEN?

Binnen House of Health vinden we het belangrijk om elkaar goed te kennen. Wij als trainers – Shane en Gijs – hebben elk onze eigen specialismen. We zijn goed op elkaar afgestemd en hierdoor kunnen we jou met elke uitdaging helpen. En hoe beter we jou leren kennen, hoe gerichter we kunnen toewerken naar jouw persoonlijke groei.

Een proces van groei is vaak niet binnen een week afgerond. Daarom kunnen we ons voorstellen dat je jouw ervaringen af en toe wilt delen met anderen die iets soortgelijks doormaken. Geldt dat ook voor jou? Haak dan zeker aan bij andere members, of bij één van de events die we organiseren. Onze community is onze grootste bron van inspiratie. Door verhalen te delen helpen we elkaar en vergroten we samen onze kennis.

Ben je benieuwd naar de sfeer bij House of Health of wil je één van onze trainers spreken? Kwestie van aanbellen! De koffie staat voor je klaar.

ASK US ANYTHING

MEER WETEN?

Stel een vraag
Naam
Naam