OVER ONS

Ik heb een vraag

Bij House of Health in Woerden is onze grootste passie jouw gezondheid. Wij zijn er voor jou, om je te helpen om fitter, gezonder en sterker te worden: zowel fysiek als mentaal.

Wij combineren onze kennis, opleidingen en ervaringen om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt. De juiste trainingsvormen, voeding, confrontatie en behandeling, afgestemd op jouw lichaam en doelen. Of je nou in groepsverband traint of persoonlijk; jouw progressie is voor ons het belangrijkst.

Gezond leven voor iedereen in het gewenste tempo haalbaar maken, dat is onze visie. Geen rigoureuze veranderingen die je niet volhoudt, maar een leefstijl waar jij je hele leven op kunt teren.

FIND OUT MORE

 

‘BHP duurt maar drie maanden, maar kan je leven veranderen’

OUR BASICS

INSIDE HOUSE
OF HEALTH

House of Health bestaat uit vier belangrijke pijlers: training, voeding, coaching en mylogenics. Deze pijlers dragen samen stuk voor stuk bij aan een gezondere leefstijl. 

OUR COMMUNITY

WAT DOEN
WE SAMEN?

Binnen House of Health vinden we het belangrijk om elkaar goed te kennen. Wij als trainers – Shane, Seb en Gijs – hebben elk onze eigen specialismen. We zijn goed op elkaar afgestemd en hierdoor kunnen we jou met elke uitdaging helpen. En hoe beter we jou leren kennen, hoe gerichter we kunnen toewerken naar jouw persoonlijke groei.

Een proces van groei is vaak niet binnen een week afgerond. Daarom kunnen we ons voorstellen dat je jouw ervaringen af en toe wilt delen met anderen die iets soortgelijks doormaken. Geldt dat ook voor jou? Haak dan zeker aan bij andere members, of bij één van de events die we organiseren. Onze community is onze grootste bron van inspiratie. Door verhalen te delen helpen we elkaar en vergroten we samen onze kennis.

Ben je benieuwd naar de sfeer bij House of Health of wil je één van onze trainers spreken? Kwestie van aanbellen! De koffie staat voor je klaar.

ASK US ANYTHING

MEER WETEN?

Stel een vraag
Naam
Naam