VEELGESTELDE VRAGEN

Wat kost het BHP mij?

Ho, stop! Hier gaan we anders naar kijken. Het BHP gaat jou juist iets opleveren. En wanneer jij tijd, geld en energie in iets stopt wat je méér moet gaan opleveren dan hebben we het over een investering en niet over kosten. De investering is als volgt:

• 26 uur training in 13 weken tijd (minimaal)
• 13 uur coaching en educatie
• 6 uur aan reality checks
• 6 uur aan extra evenementen
• 4 uur met elkaar afsluiten
• €1500 exclusief BTW (kan zakelijk weggeschreven worden)
• Een volledig commitment op het programma voor 13 weken

Wat levert het BHP mij op?
De output is volledig afhankelijk van jouw input. Hoeveel jij uit het programma haalt is dus ook volledig afhankelijk van jou. We hebben al genoeg mensen in onze programma’s gezien die Life changing ervaringen hebben gehad die ze de rest van hun leven meenemen. We zijn bewust dat je optimale gezondheid niet even in dertien weken fikst, maar wij kunnen jou zéker leren hoe je de rest van je leven érg gezond kan gaan leven. Je neemt het BHP dus voor de rest van je leven mee. Ben je niet bereid jezelf te committeren om dertien weken de diepte in te duiken én dit te te passen in de praktijk, ben je niet bereid eens héél eerlijk naar jezelf te kijken en de confrontatie aan te gaan, dan is het BHP niks voor jou.
Hoe verloopt het BHP traject? Wat kan ik verwachten?

Wij houden er van om meetbaar aan te tonen waar je staat m.b.t. je gezondheid. Je start daarom tijdens je BHP met een kickoff waarin we je kracht óf je metabolische conditie testen (afhankelijk van je doel). Aan het eind van het traject gebeurd dit weer.

In de tussentijd leer je veel over je persoonlijkheid middels het enneagram. Je wordt geconfronteerd met je eigen bullshit, dat wil zeggen: We laten je zien én ervaren waar jouw blinde vlekken liggen. Ook brengen we jou kennis bij op het gebied van voeding, training en herstel. Kennis die je voor de rest van je leven kunt blijven toepassen en kunt blijven ontwikkelen.

Je kunt twee geweldige extra live dagen verwachten waar we helaas niks over kunnen delen, dan verpesten we namelijk meteen de clou…

Tot slot kun je een tof uitje verwachten met je lichting. Samen de diepte in duiken bij elkaar schept een band, en die moet gevierd worden. Samen eten en wat leuks doen is dan ook een must!

Wil jij alvast weten wat jouw enneagramtype is? Klik dan hier voor de test! (duurt 30-40 minuten).

Hoe lang duurt het BHP?

Als je jezelf committeert aan dit programma, dan volg je het BHP voor dertien weken. Álle data worden met je besproken zodat je dit in je agenda kunt inplannen. Ga je tussendoor op vakantie of ben je een keer ziek? Geen zorgen, wij draaien soortgelijke programma’s sinds 2019 en hebben hier genoeg ervaring mee. Als je een training mist, blijft je credit geldig en als je een coaching mist dan wordt de sessie voor je opgenomen zodat je deze terug kunt kijken en heb je met je coach een één op één sessie om deze nog eens door te nemen.

Wat is Mylogenics?

Mylogenics is een schitterende behandelmethodiek met soms spectaculaire resultaten. Deze methodiek gebruikt technieken die niet meer voorkomen in de reguliere fysiotherapie. Door adhaesievorming (verklevingen) te verhelpen of door het neurologische systeem te stimuleren middels de Chapman Reflexes kun je met mylogenics klachten verhelpen die al jarenlang spelen. Met Mylogenics worden soms operaties voorkomen of klachten die al jarenlang spelen met slechts een paar behandelingen verholpen.

Natuurlijk lossen we niet élke klacht op, maar we zijn wel waanzinnig eager. Als Shane jouw klacht niet in twee behandelingen drastisch kan verminderen, dan zoekt hij in zijn poule van Fysiotherapeuten, manueel therapeuten, chiropractors of andere specialisten dé persoon waar hij het meest vertrouwen in heeft om jou te helpen. Oh ja, hij gaat nog met je mee ook!

Wil je weten of Shane jou kan helpen? Plan dan hier jouw gratis intake.

Is House of Health op zoek naar samenwerkingspartners?

Jazeker! We zijn een team met een visie. En in onze visie willen we de beste versie van onszelf worden. Als jij een bedrijf hebt of een vertegenwoordiger bent, dan komen we graag met je on gesprek. Kom met een brutaal voorstel en vertel wat je aan ideeën hebt. We verwachten wel dat als jij een mooi product of dienst hebt, dat je volledig in de stof zit. Dat is namelijk wat wij zelf ook doen. Neem contact op met Shane via deze link.

Kan ik ook los trainen zonder begeleiding bij house of Health?

Maar natuurlijk. Wij hebben de zogenaamde ‘open box’ voor onze members. Bij élk traject wat onze members volgen zit onbeperkt vrij trainen inbegrepen. Je geeft zelf aan dat je in onze ‘open box app’ wilt en kunt daarin aangeven welke tijden je graag wilt trainen. Samen met een groep van 50 andere enthousiastelingen kun je op de door jouw gekozen tijden trainen. Misschien sluit er wel iemand bij je aan! Er is een trainer aanwezig om je te helpen met het samenstellen van dé training die bij je past.

Wat zijn de kosten voor training bij House of health?

Deze vraag gaan we even in drie delen splitsen. We hebben namelijk drie stromingen bij ons in de studio. Daar is ook maatwerk op te leveren, dus als je tóch liever iets net een beetje anders hebt dan mag je dat gewoon vragen. Alle prijzen zijn EXCLUSIEF btw en kunnen eventueel zakelijk gefactureerd worden.

Personal Small Group Training
• 2x per week trainen onder begeleiding
• Onbeperkt zelf trainen
• Persoonlijke aandacht in een groep van maximaal 6 (Mix & Burn) óf 8 (Gain) man.
• €200,- per maand

Building Health Programma
• 2x per week trainen onder begeleiding
• Onbeperkt zelf trainen
• 1x per week coaching/educatie
• 5 extra evenementen
• Persoonlijke aandacht in een groep van maximaal 6 (Mix & Burn) óf 8 (Gain) man.
• €1500,- per traject (13 weken)

Personal Training
• 2x per week trainen onder begeleiding
• Onbeperkt zelf trainen
• Één op één expertise
• Volledig op de eigen agenda af te stemmen
• Prijs op maatwerk

Kan ik House of Health gratis uitproberen?

We organiseren regelmatig events waarbij mensen die geen member zijn ons uit mogen proberen. Probeer eens ‘On the House’ om onze methodiek te ervaren. Je kunt jezelf via deze link opgeven.

Wat zijn de zakelijke mogelijkheden bij House of Health?

Zakelijk kunnen wij veel. We hebben ervaring met het trainen van complete teams en zien welke vruchten dit afwerpt voor het personeel. Door de manier van trainen leren deelnemers hun grenzen te zien en daar overheen te gaan. Ze groeien in zelfvertrouwen en worden productiever in het team. Wil jij jouw team of jezelf beter laten presteren en meer op laten leveren. Dan is het zeker geen slecht idee om met Shane in gesprek te gaan over maatwerk voor jou en/of jouw team!

Klik hier om in contact te komen met Shane.

Kan ik mij het hele jaar door aanmelden voor het BHP?

Aanmelden kan áltijd, zelfs in de nacht. Starten kan echter maar 4x per jaar. Wij starten namelijk om de dertien weken met een nieuwe lichting. Check de BHP pagina om te zien wanneer de volgende editie start én wanneer er weer een ‘On the House’ is, zodat jij het zelf – gratis – kunt ervaren.

ASK US ANYTHING

MEER WETEN?

Stond jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om onderstaand contact formulier in te vullen of check de andere contactmogelijkheden in de footer. 

Stel een vraag
Naam
Naam