SUCCESVERHAAL VAN:

Merijn Kromme

Ik heb een tijd aan mijn mentale gezondheid gewerkt met behulp van een Psycholoog. Toen ik besloot aan mijn fysieke gestel te werken verwees zij mij door naar de professionals van House of Health.

Ik ben 1,80m lang en heb nooit meer dan 60Kg gewogen. Mijn leven lang vocht ik tegen ondergewicht. Met de hulp van House of Health weeg ik nu al bijna 70Kg. Een stuk gezonder gewicht en ik zit hierdoor een stuk lekkerder in mijn vel.

Het trainen heeft ervoor gezorgd dat zowel mijn spiermassa als vetpercentage omhoog gingen. Hoewel de meeste mensen graag een lager vetpercentage willen, was bij mij het omgekeerde nodig.

Ik heb geleerd in het Building Health Programma hoe belangrijk het voedingspatroon voor een mens is. Het is werkelijk de basis van je gezondheid en de impact van een gezond patroon is immens op je leven. Daarnaast heb je de weerstand van het trainen hard nodig. Ik zit zo ontzettend veel lekkerder in mijn vel door genoeg te sporten.

Merijn Succesverhaal House of Health review

‘Ik zit zo ontzettend veel lekkerder in mijn vel door het Building Health Programma.’

MEER LEZEN?

LEES OOK
DEZE VERHALEN: