SUCCESVERHAAL VAN:

Jorim Christiaanse

Na mijn studententijd merkte ik dat ik erg uit vorm was. Als eind-twintiger ging mijn conditie bergafwaarts en er begon een buikje te ontstaan. Ik sportte niet, ondanks dat ik vroeger erg fanatiek was. Ook op mijn werk merkte ik dat ik vermoeid was en weinig focus had. De drang om hier iets aan te veranderen werd alsmaar groter en begin 2020 besloot ik om te gaan sporten bij House of Health.

Wat ik het meeste merk is een enorme krachtstoename. Dit valt extra op, omdat ik mijzelf hiervoor nooit fysiek sterk heb gevoeld. Dat merk ik lichamelijk (spieren), maar ook geestelijk. Na een goede workout sta ik helemaal aan, heerlijk!

Door het Building Health Programma heb ik geleerd hoe het is om écht zwaar te trainen. Ik had een fitnessabonnement, maar trainde nooit ‘tot het gaatje’. Bij House of Health ontkom je daar niet aan. En dat merk je in de resultaten. Daarnaast heb ik veel baat bij de persoonlijke begeleiding. Omdat je altijd in kleine groepen traint, is er altijd voldoende individuele aandacht.

Jorim Succesverhaal House of Health review

‘Ik trainde nooit ‘tot het gaatje’. Bij House of Health ontkom je daar niet aan en dat merk je in de resultaten.’

MEER LEZEN?

LEES OOK
DEZE VERHALEN: