SUCCESVERHAAL VAN:

Luke de Bruin

Ik was op zoek naar een stok achter de deur, kennis over fysieke, mentale gezondheid en hard trainen. Ik wist dat House of Health een hoop kennis en expertise in huis heeft waar ik mee geholpen zou zijn. Ik wilde een keer goed investeren in mezelf en kwam daardoor bij House of Health uit.

Mijn resultaat: Vaste routines en gewoontes. Hierdoor zijn mijn dagen een stuk relaxter en kan ik harder trainen en dieper gaan op de momenten dat het moet. Door de training en de coaching in het Building Health Programma heb ik meer discipline getoond en ben ik consistent geworden. Dát is mijn grootste winst uit het traject en neem ik voor de rest van mijn leven mee.

Luuk Succesverhaal House of Health review

‘Ik wilde een keer goed investeren in mezelf en kwam daardoor bij House of Health uit.’

MEER LEZEN?

LEES OOK
DEZE VERHALEN: