SUCCESVERHAAL VAN:

Marcel van Mouwerik

Na jaren van individueel sporten was ik op zoek naar meer begeleiding tijdens het sporten. Ik wilde toezicht op mijn uitvoering en correcties wanneer ik het nodig had, want ik kwakkelde met pijntjes en blessures die bleven aanhouden. Die begeleiding heb ik gevonden bij House of Health en dit zorgde voor een goed gevoel tijdens het verleggen van mijn grenzen. De pijntjes verdwenen en ik werd weer sterker. Daarnaast krijg ik gewoon energie van samen sporten in een klein groepje.

Het meest tevreden ben ik over het feit dat ik geen last meer heb van mijn onderrug. Daar heb ik jaren last van gehad en had ik inmiddels geaccepteerd als iets blijvends, maar dat was met de begeleiding van House of Health in korte tijd weg. Ik durfde weer zwaarder te gaan sporten. En wanneer ik toevallig toch tegen een pijntje aan loop dan is het vrij snel weer over. Inmiddels krijg ik pijnloos 120kg van de grond getild.

Ik heb voor mezelf op een gegeven moment de keuze gemaakt om sportend oud te worden en voel me nu goed in mijn lijf. Tegenwoordig weet ik het sportief gezien efficiënt te benutten, waardoor ik blessurebestendiger ben en met een gerust hart steeds een beetje verder kan gaan.

Marcel Succesverhaal House of Health review

‘De goede begeleiding van House of Health zorgde voor een goed gevoel tijdens het verleggen van mijn grenzen. De pijntjes verdwenen en ik werd weer sterker.’

MEER LEZEN?

LEES OOK
DEZE VERHALEN: