SUCCESVERHAAL VAN:

Claudia Goossen

Sporten heb ik altijd gedaan, maar de trainingen bij House of Health brengen me verder dan alles hiervoor. Ik ben bij House of Health gekomen met twee specifieke blessures en als doel te trainen op kracht & mobiliteit. Ondanks dat één van de blessures artrose is, en dus blijvend, lukt het mij om fitter, sterker en flexibeler te worden.

Ik vind de persoonlijke begeleiding in kleine groepen heel prettig. Past een oefening niet bij de blessure, dan wordt het aangepast, maar altijd gericht om het maximale uit mezelf te halen.

Naast de afwisselende (en zware) trainingen is er een hele goede sfeer, waarbij iedereen zich welkom voelt. Ik blijf hier trainen, for life!

Claudia Succesverhaal House of Health review

‘Sporten heb ik altijd gedaan, maar de trainingen bij House of Health brengen me verder dan alles hiervoor.’

MEER LEZEN?

LEES OOK
DEZE VERHALEN: