ONS AANBOD 

INSIDE HOUSE
OF HEALTH

MYLOGENICS

 

Onze Mylogenics-practitioner Shane helpt je om je klachten te verminderen of er zelfs helemaal van af te komen. Wij behandelen ook niet-members.

BUILDING HEALTH PROGRAMMA

 

Ons Paradepaardje van gezondheid, het BHP. Voor wie écht aan de slag wil met gezondheid op alle vlakken is dit programma ontwikkeld. 

TRAINING

 

Bij ons kun je kiezen tussen twee trainingsvormen. Personal training, voor een trainingsplan op maat. Of kies voor onze Personal Small Group trainingen met maximaal 8 personen.

‘Ik zit zo ontzettend veel lekkerder in mijn vel door het Building Health Programma.’

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER HOUSE OF HEALTH

 

Al dat gel*l over onszelf… Onze klanten kunnen je natuurlijk het beste vertellen wat zij ervaren bij House of Health. Hier lees je wat zij over ons zeggen:

WAT JIJ GAAT DOEN

Jij? Ja, jij ja.

We hebben als mensen allemaal onze (eigen) aangeleerde patronen. Het ene patroon is heel handig, en het andere houdt ons juist erg tegen. Patronen die ons tegenhouden kunnen ons veel kosten. Dat begint klein en onschuldig, maar de gevolgen kunnen op de langere termijn erg groot zijn, zowel in positieve als negatieve zin.

Wij helpen onze members zichtbaar te maken wat ze zelf (nog) niet zien. Als je elke dag zou kiezen voor groei, waar zou je gezondheid dan over een jaar kunnen zijn? En welke gevolgen heeft dit voor je leven? Wat betekent dit voor je?

We hebben zelf zo waanzinnig veel invloed. Er is geen dokter, trainer, goeroe of andere specialist die jou gezonder en gelukkiger kan maken dan jijzelf. Je moet alleen zelf het werk doen.

And of course… wij zijn er om je hierbij te helpen.

EEN KEERTJE PROBEREN?

ON THE HOUSE

Wil je ervaren wat het BHP inhoud? Schrijf je dan in voor ons event: ON THE HOUSE

Helaas zijn de ON THE HOUSE events net geweest, maar houd onze website en socials in de gaten! Alvast zeker zijn van een plek? Meld je dan alvast aan via onderstaand formulier.

Kosten? Lees de titel van het evenement nog eens. 

Industrieweg 13,
3442 AE, Woerden

DIRECT AANMELDEN?

ASK US ANYTHING

MEER WETEN?

Stel een vraag
Naam
Naam